AKTUALITY ZŠ
  • Dne 21. března ve 14:30 se v naší ZŠ uskuteční bezplatné přijímačky nanečisto. Přijďte si vyzkoušet svoje znalosti. Více informací naleznete zde.
  • Zápis do 1. třídy ZŠ se uskuteční 17. dubna 2024 od 13 do 18 hodin v budově základní školy ve Školní ulici 143, Rybitví. Informace k zápisu naleznete zde, dále budete potřebovat žádost o přijetí do ZŠ, případně žádost o odklad školní docházky.

  • Dny otevřených dveří v základní škole proběhnou 3. a 4. dubna 2024 vždy od 9:00-10:00 a 10:00-11:00. Více informací zde.

  • Přijímací řízení v roce 2024zde najdete odkazy na informační „balíček“ připravený Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy: Metodický materiál k přijímacímu řízení do středního vzdělávání a vzdělávání v konzervatoři; Informace pro uchazeče o střední vzdělávání a jejich zákonné zástupce
  • Celodenní výstražná stávka základních, středních i mateřských škol naplánovaná na 27. listopadu PLATÍ. Toto uvedl předseda školských odborů František Dobšík. Jednání s ministrem školství Mikulášem Bekem dohodu nepřineslo.
    Naše škola, školka, jídelna a družina budou tento den UZAVŘENY.

  • Srdečně Vás zveme na Zpívání u stromečku, které proběhne 29. listopadu v 16. hodin před obecním úřadem. Více informací zde.
  • 1. a 2. listopadu proběhne vánoční focení. Ve středu 1.11. se budou fotit děti z MŠ, sourozenci z MŠ a ZŠ a žáci 7. třídy. Ve čtvrtek 2.11. žáci ZŠ. Více informací zde.
  • Slavnost světýlek se uskuteční v úterý 31. října. Podrobný program naleznete v letáčku zde. Děkujeme za podporu této akce obci Rybitví.
  • Informace pro rodiče k možnosti poskytování bezplatného stravování v MŠ a ZŠ naleznete zde, přikládáme také čestné prohlášení, které je potřeba k zařazení do programu.
  • O𝐬𝐥𝐚𝐯𝐲 𝟏𝟓𝟎 𝐥𝐞𝐭 od založení školy v Rybitví. Program:
Pondělí 𝟏𝟗. 𝟔. 𝐯 𝟏𝟓:𝟑𝟎 Pasování prvňáčků na čtenáře v sále OÚ
Úterý 𝟐𝟎. 𝟔. 𝐯 𝟏𝟔:𝟎𝟎 Loučení s předškoláky v sále OÚ, následně schůzka s rodiči budoucích prvňáčků v zasedací místnosti OÚ
Středa 𝟐𝟏. 𝟔. 𝐯 𝟏𝟓:𝟑𝟎 O nejrychlejšího Rybitváka
Čtvrtek 𝟐𝟐. 𝟔. 𝐨𝐝 𝟏𝟓:𝟑𝟎 Školní akademie v sále OÚ, následně 𝐨𝐝 𝟏𝟕:𝟎𝟎 Den dětí před OÚ
Pátek 𝟐𝟑. 𝟔. 𝐨𝐝 𝟏𝟔:𝟎𝟎 Vyřazení deváťáků v sále OÚ
Sobota 𝟐𝟒. 𝟔. 𝟗:𝟎𝟎 – 𝟏𝟐:𝟎𝟎 Den otevřených dveří v naší škole

Kontaktní adresa

Základní škola a mateřská škola Rybitví

Školní 143

533 54 Rybitví

Kontaktní adresa

Základní škola a mateřská škola Rybitví

Školní 143

533 54 Rybitví

Žáků v zš

Kroužků

dětí v mš

let tradice

Kontakt:

Adresa: Školní 143, 533 54 Rybitví

M: +420 734 169 201

E: sekretariat@skolarybitvi.cz